Geld sparen

Beste spaar rekeningen

Moneyou: 2,30% spaarrente 2,30% rente vrij opneembaar
Reaal PlusSparen 2,60% 2,60% met Reaal plus sparen

Geld sparen is iets dat algemeen bekend en aanvaard is in Nederland. Vele mensen kiezen ervoor om een bedrag opzij te zetten, waar zij vervolgens niet aan mogen komen zitten. Dit bedrag wordt gespaard en bewaard voor later. Sparen kan op veel manieren. Veruit de bekendste manier van sparen is het openen van een spaarrekening.
Spaar nu met 3,1% - 4,1% rente via AEGON Bank

Manieren van sparen zijn in overvloed aanwezig. Zo hebben kinderen vaak een heus spaarpotje, waarin ze een deel van hun zakgeld opbergen. Van dit gespaarde geld kopen zij later iets moois. Een effectievere manier van sparen is het openen van een spaarrekening. Je kan dan niet alleen niet aan je geld zitten, ook ontvang je rente over je gespaarde geld. Dat betekent extra stimulatie om te gaan sparen.

Het openen van een spaarrekening werkt simpel en kan bij vrijwel elke bank. Toch is het absoluut handig om niet willekeurig ergens een spaarrekening te openen. Spaarrekeningen zijn er namelijk ook in allerlei vormen. Zo verschillen doorgaans de belangrijkste punten: het rentetarief en de doorlooptijd. Spaar nu met 3,1% - 4,1% rente via AEGON Bank

Vooral het rentetarief is voor veel mensen belangrijk. En terecht. Uiteindelijk wil je geld sparen, stel je geld ter beschikking voor de bank en wil je een zo goed mogelijke tegenprestatie in de vorm van zoveel mogelijk rente. De hoeveelheid rente die je ontvangt hangt af van de hoogte van het rentetarief. Merk wel op dat het rentetarief en de doorlooptijd eigenlijk niet zonder elkaar kunnen. Hoe langer de doorlooptijd is, hoe hoger het rentetarief is.