Beste spaarrekening

Beste spaar rekeningen

Moneyou: 2,30% spaarrente 2,30% rente vrij opneembaar
Reaal PlusSparen 2,60% 2,60% met Reaal plus sparen

Een vraag die door veel mensen gesteld wordt is: ‘waar kan ik het beste sparen?’, of ‘wat is de beste spaar rekening?’. Er zijn op internet tientallen websites te vinden die spaar rekeningen vergelijken en rente percentages tonen die je krijgt als je geld onderbrengt bij een spaar rekening. Het is vaak moeilijk om te bepalen wat nu echt de beste spaar rekening is en bij welke bank.

Spaar nu met 3,1% - 4,1% rente via AEGON Bank

Om na te gaan waar je het beste kunt sparen is er eigenlijk één manier. De beste manier is om voor jezelf een Excel bestand te open waarin je zelf de vergelijking gaat maken. Het is belangrijk om op de officiële site van de bank te kijken om na te gaan wat de actuele rente is. Informatie op andere websites kunnen namelijk verouderd zijn of niet kloppen. Maak een overzicht met daarin de belangrijkste punten, zoals het rentepercentage, moet het geld vastgezet worden, kan er telkens bijgestort worden. Het is namelijk erg belangrijk om te weten of je geld vast gezet moet worden of niet. Stel dat je het geld 2 jaar lang vast moet zetten, maar je hebt het over 1,5 jaar nodig, dan heb je een probleem. Het ligt dus aan je eigen situatie welke rekening het beste bij je past.

Als je een aantal mogelijkheden voor jezelf op een rij hebt gezet, kunt je de knoop doorhakken en de rekening bij de betreffende bank aanvragen. Vergelijk goed en neem niet te snel een beslissing. Het is dus niet alleen de rente die belangrijk is. Veel mensen zien een hoog rentepercentage en zijn dan gelijk om, dat is niet handig. Het is belangrijk de juiste bank te kiezen. Overstappen van bank is altijd mogelijk wanneer nodig